Epoxy rolcoating aanbrengen in Veenendaal

Een oude betonvloer in Veenendaal hebben wij voorzien van een epoxy rolcoating. Dit vloersysteem wordt vaak gebruikt om over slechte vloeren aan te brengen. Het is een zeer sterk vloertype dat ook chemisch belastbaar is.

Epoxy rolcoating aanbrengen

Het plaatbewerking- en lasbedrijf in Veenendaal beschikte over een zeer slechte, oude betonvloer. Om dit probleem op te lossen hebben wij een nieuw vloersysteem over de oude vloer aangebracht. Eerst is de oude coating verwijderd door middel van stof-arm kogelstralen. Hierna hebben we een epoxy schraplaag aangebracht. Vervolgens is de vloer voorzien van een epoxy rolcoating van Romar Voss.

Voordelen van een sterke industrievloer

Een epoxy rolcoating wordt veelal toegepast in fabrieken en magazijnen. Het is een erg sterke vloer die bestand is tegen zeer zware belasting van bijvoorbeeld machines. Daarnaast zijn onze vloeren ook chemisch belastbaar. Het is echt een vloer speciaal ontwikkeld voor de industrie. Andere voordelen zijn:

  • Epoxy rolcoating is volledig naadloos. Hierdoor krijgen bacteriën, vuil en stof geen kans om zich op te hopen;
  • De vloer is zeer onderhoudsvriendelijk;
  • De vloercoating is zowel in een matte als glanzende variant aan te brengen.

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een ijzersterke industrievloer? Dan is een epoxy rolcoating misschien wel de juiste oplossing voor u. Via onze website vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aan. Ook staan onze specialisten u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer: 026-3217336. Daarnaast hebben wij een showroom in Duiven waar u onze vloeren kunt bekijken. Onze showroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken, zodat wij uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen. Bel voor het maken van een afspraak naar ons kantoor, of vul het contactformulier op onze website in.

Bekijk ook