Epoxy coating: sterke industrievloer voor aantrekkelijke prijs

2020-09-24T09:34:32+00:00september 24th, 2020|Tags: , , , |

Bij een cateringbedrijf hebben wij een vloerrenovatie uitgevoerd. Een oude betonvloer is door middel van een epoxy coating omgetoverd tot een nieuwe, sterke, hygiënische industrievloer. Een vloercoating is een dunne laag die over een bestaande vloer wordt aangebracht. Hierdoor is het qua prijs ook een erg aantrekkelijke vloer.

Coating aanbrengen

Voor industrievloeren waar niet al te hoge eisen aan worden gesteld, is een coating een prima oplossing. Het aanbrengen van een coatingvloer verloopt in een aantal stappen. Eerst hebben we de betonvloer geschuurd. Ook  is er een aantal reparaties aan de vloer uitgevoerd. Daarna is de vloer geprimerd. Vervolgens hebben we de epoxy rolcoating aangebracht.

In alle kleuren leverbaar

Onze epoxy coatingvloeren zijn in alle Ral-kleuren leverbaar. Een veelgekozen kleur is grijs, maar er zijn nog veel meer opties mogelijk. Bij onderstaande coatingvloer is gekozen voor een sprekende, heldere blauwtint. Ook is het nog mogelijk om de coating af te werken met flakes.

Makkelijk te onderhouden

Een bijkomend voordeel van een coatingvloer is dat deze zeer gemakkelijk te onderhouden is. Alleen dweilen is al voldoende om de vloer te reinigen. Een ander voordeel is dat de coating over bijna iedere ondergrond is aan te brengen. Zelfs houten en stalen vloeren vormen geen probleem.

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u interesse in onze coatingvloeren? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze specialisten. Zij staan u graag te woord en beantwoorden uitgebreid al u vragen. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u op onze website eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook