Duurzame epoxy gietvloer fabriek Bunschoten

Voor veel bedrijven gelden er strenge eisen waar een fabrieksvloer aan moet voldoen. En omdat een fabrieksvloer vaak een grote investering is, is het belangrijk dat de nieuwe vloer een lange tijd meegaat. In een fabriek in Bunschoten hebben wij daarom een duurzame epoxy gietvloer aangebracht. Dit type vloer is niet alleen duurzaam, maar ook onderhoudsvrij en – niet onbelangrijk – heel betaalbaar.

Duurzame epoxy gietvloer aanbrengen

Voor het aanbrengen van een duurzame epoxy gietvloer volgen wij een vast aantal stappen. Allereerst is het belangrijk om de ondervloer te schuren. Daarna wordt er een epoxy schraplaag aangebracht. Deze schraplaag zorgt voor een betere hechting tussen de ondervloer en de gietvloer. Vervolgens gieten wij de epoxy gietvloer. Dit kan in een kleur naar keuze. De vloer wordt afgewerkt met een laklaag. De afwerking kan zowel mat als glanzend zijn.

De voordelen van een gietvloer

Een epoxy gietvloer is vaak een slimme keuze als u op zoek bent naar een sterke fabrieksvloer. Onze gietvloeren zijn volledig naadloos en worden afgelakt met een vloeistofwerende coating. Hierdoor is uw vloer bestand tegen chemicaliën, oliën en vetten. Dit maakt de vloer ook erg hygiënisch en vrijwel onderhoudsvrij. Daarnaast zijn onze gietvloeren duurzaam. Ze gaan zonder problemen jarenlang mee, zelfs bij zeer zware belasting. Ook is de uithardingstijd van deze vloer maar kort. Het leggen van een gietvloer heeft dus een minimale impact op uw productieproces.

Bel voor meer informatie met onze specialisten

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw nieuwe fabrieksvloer? Bel dan vandaag nog met één van onze specialisten. Zij kunnen u informeren over deze duurzame epoxy gietvloer, maar zij staan ook voor u klaar om al uw overige vragen te beantwoorden. Via onze website vraagt u tevens gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan. Indien u benieuwd bent hoe onze vloeren er uitzien en aanvoelen, bent u op afspraak welkom in onze showroom in Duiven. Een afspraak kunt u telefonisch maken of vul het contactformulier op onze website in.

Bekijk ook