Douchevloer met opstaande randen Oss

2022-04-26T08:56:39+00:00april 26th, 2022|Tags: , , , , |

In Oss hebben wij de vloer van een doucheruimte gerenoveerd. Naast het aanbrengen van de nieuwe douchevloer hebben wij ook de opstaande randen meegenomen tijdens de renovatie. Er is gekozen voor twee verschillende kleuren PMMA vloer. De douchevloer bestaat uit een grijstint (mixkleur 880) en de opstaande randen zijn blauw gemaakt (mixkleur 890). Hierdoor ontstaat een veilige afstap die ook nog eens antislip is.

Vloer met opstaande randen aanbrengen

Het maken van onderstaande vloer met opstaande randen verloopt in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer mechanisch voorbewerken door deze te schuren en, indien nodig, ook te stralen. Vervolgens brengen we een hechtprimer aan. Daarna gaan we de PMMA vloer gieten en instrooien met zand. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer nog tweemaal afgelakt met een beschermende topcoating.

Antislip douchevloer

PMMA heeft van nature een hoog antislipgehalte. Het is daardoor een zeer geschikt vloertype voor natte ruimtes, zoals douches, sauna’s, kleedkamers en toiletten. Ook is PMMA ontzettend hygiënisch. De vloer is gemakkelijk te reinigen en schoon te houden en voldoet zelfs aan de wettelijke HACCP eisen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u interesse in ons PMMA vloersysteem? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze specialisten. Zij staan u graag telefonisch te woord of komen langs op locatie om u te voorzien van uitgebreid advies op maat. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via de website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook