Computervloer met betonlook in kantoorpand Utrecht

2020-06-26T13:05:57+00:00juni 2nd, 2020|Tags: , , , |

Een computervloer is een verhoogde vloer die de distributie van koele lucht bevordert. Bij een kantoorpand in Utrecht hebben wij over zo’n computervloer van 1.100 m2 een nieuwe PU-gietvloer aangebracht. Er is gekozen voor een grijstint waardoor de vloer een betonlookuitstraling krijgt.

Computervloer met betonlook realiseren

Om deze computervloer met betonlook te realiseren hebben wij allereerst een primer gesmeerd. Doordat de ondervloer verhoogd is, zit er zogeheten speling in de vloer. Daarom hebben wij na het primeren een flexibel membraam aangebracht. Dit membraam bestaat uit zelfklevend vilt. Vervolgens is over dit vilt een PU-gietvloer gegoten. Een PU-gietvloer is van nature elastisch. Hierdoor zal ze niet gaan scheuren en dat is in het geval van deze computervloer natuurlijk een belangrijke vereiste. Door de grijze tint krijgt de vloer de uitstraling van een betonlookvloer.

De voordelen van een PU-gietvloer

Een PU-gietvloer heeft van zichzelf, naast het elastische karakter, nog een aantal voordelige eigenschappen. Zo is de vloer volledig naadloos. Hierdoor krijgt uw nieuwe vloer niet alleen een strakke uitstraling, maar is ze ook nog eens enorm hygiënisch. Door het naadloze karakter krijgen vuil en stof namelijk geen kans om zich ergens te gaan ophopen. Ook is een PU-gietvloer waterdicht, licht geluiddempend en geschikt om over vloerverwarming aan te brengen. Het is daarom een veel gekozen vloer voor in een kantoorpand.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u een computervloer waarover u een nieuw vloersysteem aan wilt laten brengen? Wellicht biedt een PU-gietvloer voor u dan de juiste oplossing. Onze specialisten hebben ruim vijftien jaar ervaring, en gaan hierdoor geen uitdaging uit de weg. Voor al uw vragen zijn zij op doordeweekse dagen tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer: 026-3217336. Via onze website vraagt u daarnaast ook gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook