Weer 5.000 m2 coatingvloer opgeleverd in Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn hebben wij wederom 5.000 m2 vloer gecoat. Het betreft een watergedragen epoxy coatingvloer van ongeveer 250 gram per m2. Samen met onze projectpartners werken wij al maanden aan deze grote vloerrenovatie van ruim 40.000 m2.

Groot renovatieproject Alphen aan den Rijn

Door het enorme oppervlak voeren wij deze renovatie in een flink aantal fases uit. In iedere fase coaten we ongeveer 5.000 m2 vloer. Het aanbrengen van die coating verloopt in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Vervolgens brengen wij een primer aan. De primer creëert een goede hechting tussen de ondervloer en de nieuwe coatingvloer. Aansluitend wordt de vloer dan gecoat met de watergedragen epoxy coating.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Is uw bedrijfsvloer ook toe aan renovatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van uitgebreid advies op maat. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook. Vul dan het contactformulier op onze website in. Bovendien vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard helemaal vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook