Coatingvloer met flakes Bunschoten

In Bunschoten hebben wij een mooie, strakke coatingvloer met flakes gemaakt. Een vloercoating is een dunne laag die over een bestaande vloer wordt gerold. De coating kan meerdere doeleinden hebben. Enerzijds decoratief, zoals het kleuren van de vloer. Maar anderzijds ook functioneel, zoals het vloeistofdicht maken van de vloer of het verkrijgen van resistentie tegen zuren en chemicaliën.

Coatingvloer met flakes

Het maken van onderstaande coatingvloer verloopt in een aantal stappen. Eerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbewerken door deze te schuren. Ook hebben wij diverse reparaties uitgevoerd, zoals het dichtzetten van scheuren. Vervolgens brengen wij een primer aan. De primer creëert een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuw te plaatsen vloersysteem. Daarna gaan wij de vloer coaten. Er is gekozen voor de kleur Ral 9002. Daarnaast is de vloer ook ingestrooid met kleine antracietkleurige vlokken (flakes). Als laatste stap wordt de coatingvloer nog afgelakt met een beschermende topcoating.

Looppad aanbrengen

Nadat de coatingvloer is gedroogd hebben wij ook nog een looppad gemaakt. Deze is in een antraciet kleur over de coating aangebracht. Naast het maken van looppaden kunnen wij u ook helpen met het aanbrengen van diverse soorten belijningen.

Interesse?

Heeft u interesse in een coatingvloer met flakes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om alles over onze verschillende vloersystemen te vertellen en u te voorzien van uitgebreid advies op maat. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook