Coatingvloer: voordelig geprijsde vloer voor groot oppervlak

2022-02-03T15:35:31+00:00februari 3rd, 2022|Tags: , , |

Een nieuwe bedrijfsvloer laten maken, met een groot oppervlak van 1.000 m2 of meer, kan al gauw een dure investering worden. Onze coatingvloeren zijn zeer aantrekkelijk geprijsd en worden daarom vaak toegepast bij grote oppervlakken. Een coatingvloer lijkt op een gietvloer, maar heeft een veel dunnere laagdikte. Doordat er dus minder grondstoffen nodig zijn om deze vloer te realiseren, valt de prijs ook lager uit.

Coatingvloer stap voor stap aanbrengen

Het aanbrengen van een coatingvloer verloopt in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer stofarm schuren en, indien nodig, stralen. Vervolgens brengen wij een primer en een epoxy schraplaag aan. Daarna gaan we de vloer coaten. In dit geval zijn er twee lagen coating aangebracht met een totale laagdikte van 0,7 kg per m2.

Voordelige vloer voor groot oppervlak

Hoewel een gietvloer en coatingvloer vaak met elkaar worden vergeleken, zijn ze wel degelijk verschillend. Zo is een coatingvloer veel goedkoper, omdat er minder grondstoffen nodig zijn. Daarnaast kan de vloercoating over vrijwel iedere ondergrond worden aangebracht. Van hout tot staal en van beton tot kunststof. Bovendien kan de coating gecombineerd worden met een vloerverwarming. Onze coatingvloeren zijn verkrijgbaar in vrijwel alle Ral, NCS en Sikkens kleuren, waardoor deze vloer geheel is aan te passen aan uw specifieke wensen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een voordelige vloer voor een groot oppervlak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om alles over onze verschillende vloersystemen te vertellen. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Via onze website vraagt u daarnaast gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook