Coatingvloer garagebedrijf Hengelo

Een coatingvloer is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Je kunt er bijvoorbeeld een vloer vloeistofdicht mee maken. Hierdoor kan vet en vuil niet in het beton dringen. Ook kun je een vloercoating aanbrengen over een stuivende betonvloer. Dit laatste was het geval bij een garagebedrijf in Hengelo.

Verpoederd beton

De betonvloer van het garagebedrijf in Hengelo was nodig aan onderhoud toe. De toplaag van het beton is namelijk gaan verpoederen. Eerst hebben we de bovenkant van de betonvloer los gefreesd. Vervolgens zijn ook enkele verregende stukken van de vloer gerepareerd met pcc-mortel.

coatingvloer garagebedrijf

Coatingvloer garagebedrijf aanbrengen

Om de coatingvloer over het beton aan te kunnen brengen is er eerst een schraplaag aangebracht. Deze schraplaag zorgt ervoor dat de ondervloer wordt ‘dichtgezet’. Over deze schraplaag is een zogeheten epoxy rolcoating aangebracht. Dit wordt ook wel een vloercoating of coatingvloer genoemd.

Antislip vloercoating

Soms is het nodig om een coatingvloer aan te passen aan speciale wensen. Zo kan een garagevloer bijvoorbeeld antislip gemaakt worden door een speciale coatinglaag aan te brengen. Dit is vooral belangrijk rondom machines omdat de vloer daar niet glad mag zijn. Tevens beschermt zo’n antislip laag het beton tegen zout, zuren, vetten en vocht. Indien antislip een erg hoge eis is voor uw vloer adviseren wij een PMMA-vloer te overwegen. Dit vloersysteem is ongelofelijk sterk en in slechts één dag te realiseren.

Offerte aanvragen

Benieuwd geworden naar onze coatingvloeren? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Ook kunt u onze vloeren komen bekijken in onze showroom in Duiven. Wij werken uitsluitend op afspraak om voldoende tijd voor u vrij te maken. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer: 026-3217366.

Bekijk ook