Bij Von Gahlen in Zevenaar zijn wij in vier fases een nieuwe coatingvloer aan het aanbrengen. We hebben de tweede fase deze week afgerond. Bij het coaten van deze betonvloer is er gekozen voor een full epoxy coating in de kleur RAL 7040.

Coatingvloer

Von Gahlen is een bedrijf in de farmaceutische en medische industrie. De totale grootte van de coatingvloer die aangebracht wordt is 1800 m2. In de fabriekshalen waar de vloer vernieuwd wordt, moet men ook nog kunnen werken. Daarom dient er rekening gehouden te worden met een planning, zodat zoveel mogelijk van de werkzaamheden bij Von Gahlen gewoon door kunnen gaan. In overleg met de klant is de vloer daarom in 4 fases opgesplitst.

Coatingvloer Zevenaar  Coatingvloer Zevenaar
Coatingvloer Zevenaar  Coatingvloer Zevenaar

Planning van de werkzaamheden

Onze werkzaamheden worden altijd goed afgestemd met de klant: wij werken zo efficiënt mogelijk en in overleg met onze opdrachtgever. Op die manier hoeft een nieuwe vloer geen groot obstakel voor uw bedrijf te zijn. Heeft u zelf ook interesse in een nieuwe coatingvloer en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze adviseurs zijn tijdens kantoortijden bereikbaar op tel. 026-3217336, zij staan u graag te woord. Ook is het mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen.