Nieuwe coatingvloer autodealer Velp

2021-06-16T08:10:34+00:00juni 16th, 2021|Tags: , , , |

Bij een autodealer in Velp hebben we een nieuwe coatingvloer aangebracht. Een vloercoating is te vergelijken met een gietvloer, maar dan met een dunnere laagdikte. Dit maakt de vloer prijstechnisch erg aantrekkelijk. Als basis voor een coatingvloer wordt epoxy- of polyurethaanhars gebruikt. Net als bij een gietvloer is deze vloer in vrijwel alle Ral-kleuren leverbaar.

Coatingvloer autodealer aanbrengen

Om onderstaande coatingvloer te realiseren hebben wij allereerst de ondervloer mechanisch voorbewerkt. Dit doen wij door middel van schuren en, indien nodig, ook stralen. Vervolgens brengen wij een primer aan. Daar overheen wordt dan de coatingvloer geplaatst.

De voordelen van een coatingvloer

Voor bedrijven waar niet extreem hoge eisen aan een vloer worden gesteld, biedt een vloercoating een prima oplossing. Daarnaast heeft een coatingvloer nog een aantal zeer voordelige eigenschappen:

  • Een coatingvloer is goedkoper dan een gietvloer, omdat er minder grondstoffen nodig zijn;
  • Indien uw huidige vloer is voorzien van een vloerverwarming kunnen wij daar een coatingvloer overheen leggen;
  • Wij kunnen de vloercoating antislip en vloeistofdicht afwerken;
  • Bij een coatingvloer is het mogelijk om de originele structuur van de ondervloer door de coating heen te zien. Dit geeft een mooi speels en uniek effect.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw garage, industriehal of magazijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden allerlei vloertypen aan, waardoor er altijd wel een vloer past bij uw specifieke wensen en eisen. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van uitgebreid advies op maat. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook