Chemisch- en vloeistofdichte epoxy gietvloer Barneveld

Een kraanverhuurbedrijf uit Barneveld zocht een geschikte vloer voor hun nieuwe bedrijfshal. De keuze viel op een industriële vloer die volledig chemisch- en vloeistofdicht is, namelijk een epoxy gietvloer.

Chemisch- en vloeistofdichte karakter

Om de epoxy gietvloer aan te brengen is allereerst de ondervloer licht geschuurd. Met een primer zijn enkele gaten in de vloer gedicht. Hierna is de epoxy gietvloer aangebracht. Door haar chemisch- en vloeistofdichte karakter is de epoxy gietvloer een veel gebruikte industrievloer.

Voordelen van een epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer is volledig naadloos en wordt afgewerkt met een speciale vloeistofwerende coating. Hierdoor kunnen vloeistoffen, chemicaliën, oliën en vetten niet door de toplaag van de vloer dringen. Andere voordelen van een epoxy gietvloer zijn:

  • Duurzaamheid: een epoxy gietvloer gaat jarenlang mee, ook bij zeer zware belasting;
  • Onderhoudsvrij;
  • Korte uithardingstijd: de vloer is snel uitgehard en daardoor snel weer begaanbaar;
  • Hygiënisch: de vloer is volledig naadloos;
  • Betaalbaar.

Nieuwe bedrijfsvloer nodig?

Bent u ook op zoek naar een sterke, duurzame vloer voor uw bedrijf? Neem dan eens een kijkje op onze website. Wij hebben een breed assortiment aan vloeren voor allerlei verschillende doeleinden. Op onze website kunt u tevens vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor al uw vragen zijn wij op doordeweekse dagen tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer: 026 – 3217 336.

Bekijk ook