Cementgebonden gietvloer voor Open32 Enschede

2021-12-15T11:14:43+00:00september 11th, 2018|Tags: , , , |

Na eerdere filialen hebben we opnieuw een vloer mogen aanbrengen in een Open32 winkel. Ditmaal is er gekozen voor een cementgebonden gietvloer van Quartzline. Een cementgebonden gietvloer zorgt voor een warme uitstraling. Het past perfect bij bijvoorbeeld hout, beton en staal.

Cementgebonden gietvloer van Quartzline

In het winkelfiliaal in Enschede is allereerst de ondervloer geschuurd. Er is een primer aangebracht en de ondervloer is geschrapt met bouwhars en microdol. Hier overheen is de cementgebonden gietvloer van Quartzline aangebracht in de kleur RAL 7040.

Afwerking cementgebonden gietvloer

De vloer is ditmaal afgewerkt met een CSL coating en een matte PU-coating. Optioneel kan een cementgebonden gietvloer ook in de was worden gezet. Dit zorgt voor een extra beschermlaag. De cementgebonden gietvloer wordt dan ook nog iets gebruiksvriendelijker in onderhoud.

Bezoek onze website

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw bedrijfspand of woning? Neem dan eens een kijkje op onze website om te zien wat er allemaal mogelijk is. Hier kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor al uw overige vragen zijn wij telefonisch te bereiken op telefoonnummer: 026-3217336.

Bekijk ook