Cementgebonden gietvloer Amsterdam

In Amsterdam hebben wij een cementgebonden gietvloer gemaakt. Dit vloertype geeft uw interieur een warme en sfeervolle uitstraling. Het is goed te combineren met bijvoorbeeld hout, staal en beton. Door haar naadloze karakter is deze gietvloer ook zeer gemakkelijk te reinigen en schoon te houden.

Cementgebonden gietvloer aanbrengen

Het maken van onderstaande vloer verloopt in een aantal stappen. Zo gaan wij eerst de ondergrond mechanisch voorbewerken. Vervolgens brengen wij een primer aan. Daarna gieten wij de cementgebonden gietvloer.

Vloerafwerking

Als een gietvloer op de  juiste manier wordt afgewerkt gaat ze jarenlang mee. Deze cementgebonden gietvloer is gecoat met een CSL coating. Als allerlaatste stap is de vloer ook nog afgelakt met één laag matte PU coating.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een sfeervolle vloer met een industriële uitstraling? Dan helpen wij u graag verder. Naast cementgebonden gietvloeren kunt u bij ons ook terecht voor coatingvloeren, epoxy gietvloeren, microcementvloeren en betonvloeren. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via de website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook