Buitentrap renoveren met PMMA vloersysteem

2022-01-06T14:42:56+00:00januari 6th, 2022|Tags: , , , |

In Veenendaal hebben wij een buitentrap mogen renoveren. De treden zijn bekleed met ons ijzersterke PMMA vloersysteem. PMMA heeft van nature een hoog antislipgehalte en is daardoor zowel in  binnen- als buitensituaties een veel gekozen vloer.

Buitentrap renoveren

Het aanbrengen van een PMMA vloersysteem verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de treden mechanisch voorbewerken door middel van schuren. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Deze primer is nodig om voldoende hechting te creëren tussen de ondergrond en het nieuwe vloersysteem. Daarna kunnen wij het PMMA gaan instrooien. De treden worden aansluitend nog twee keer afgelakt met een beschermende topcoating. Ook zijn de stootranden van de trap door ons gecoat.

De voordelen van PMMA

De keuze voor een PMMA vloer wordt steeds populairder. Dat komt doordat PMMA van nature een aantal zeer voordelige eigenschappen met zich meedraagt:

  • De applicatietijd bedraagt slechts één dag. Twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar;
  • PMMA is antislip en waterafstotend waardoor het ook een geschikte buitenvloer is;
  • Ons PMMA vloersysteem is ontzettende hygiënisch en voldoet aan de wettelijke HACCP eisen.

Bel met één van onze specialisten

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw buitentrap, balkon, galerij of bedrijfshal? Wij helpen u graag verder. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om alles over dit unieke vloersysteem te vertellen. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook