Wanneer je een vloerbedekking verwijdert van een betonvloer, dan kan het heel goed zijn dat er veel lijmresten achterblijven op de vloer. Je kunt er dan natuurlijk voor kiezen om hier weer een nieuwe vloerbedekking neer te leggen. Maar wat ook mogelijk is, is om de vloer helemaal op te schuren en te polijsten. Betonvloer schuren is een goede manier om lijmresten te verwijderen.

Betonvloer schuren en polijsten

Dit hebben we recent gedaan bij een kantoor van de Van Bommel Schoenfabriek in Moergestel.
De oude lijmresten zijn verwijderd door het schuren van de vloer. Daarna is vloer gepolijst en in de was gezet. Het resultaat is een super mooie en strakke vloer!

Betonvloer schuren Van Bommel Schoenen   Betonvloer schuren Van Bommel Schoenen

Betonvloer schuren Van Bommel Schoenen   Betonvloer schuren Van Bommel Schoenen

Glanzend oppervlak

Beton kan op meerdere manieren behandeld worden. Eén van deze manieren is het polijsten ervan. Een gepolijste betonvloer heeft een glanzend oppervlak. Deze glans ontstaat omdat het oppervlak tijdens het polijsten verdicht wordt. Gepolijste betonvloeren zijn naadloos en hebben dus geen voegen die vervuild kunnen raken of voegen die kunnen slijten. Een gepolijste betonvloer heeft een tijdloze uitstraling.

Voor meer informatie en mogelijkheden voor het betonvloer schuren kunt u contact opnemen met onze medewerkers via tel. 026-3217336 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.