Bij een nieuwe vestiging van Jumbo City in Den Bosch hebben wij de betonvloer gepolijst en de opleveringsschoonmaak verzorgd. Betonvloer polijsten geeft een mooie glans. Jumbo City Den Bosch is een kleine winkel in de binnenstad van Den Bosch. Eerder opende Jumbo ook al Jumbo City winkels in Eindhoven en Groningen.

Betonvloer polijsten

Bij de vestiging in Den Bosch hebben wij de betonvloer gepolijst en behandeld om tot een mooi en glanzend resultaat te komen. Voordat de vestiging geopend kon worden hebben wij de opleveringsschoonmaak uitgevoerd.

Betonvloer polijsten Jumbo Den Bosch   Betonvloer polijsten Jumbo Den Bosch   Betonvloer polijsten Jumbo Den Bosch

Beton heeft van zich zichzelf een hoge hardheidsgraad. Hierdoor kunnen betonnen oppervlakken tot een hoogglans worden geprepareerd. Voor het verkrijgen van het glanseffect hoeft de betonvloer alleen te worden gepolijst. Daarbij is het dus niet nodig om gebruik te maken van lakken of sealers.

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over onze schoonmaak specialiteiten of het betonvloer polijsten? Neem dan contact op met een van onze specialisten via tel. 026- 3217336 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.