Full epoxy coatingvloer bestand tegen weekmakers

Bij een garagebedrijf in Nootdorp hebben we een nieuwe full epoxy coatingvloer gerealiseerd. Onze coatingvloeren zijn vloeistofdicht en bovendien bestand tegen weekmakers en chemicaliën.

Bestand tegen weekmakers

Sommige vloeren kunnen aangetast worden door zogeheten weekmakers. Onze coatingvloeren zijn hier tegen bestand. Daardoor is een coatingvloer een veelgebruikte vloer in bijvoorbeeld autogarages. Een coatingvloer lijkt op een gietvloer maar heeft een veel dunnere laagdikte. Hierdoor zijn er minder grondstoffen nodig om de vloer te realiseren. En dat zorgt er weer voor dat onze coatingvloeren zeer aantrekkelijk geprijsd zijn.

Coatingvloer aanbrengen

Het aanbrengen van een coatingvloer verloopt in een aantal stappen. Allereerst wordt de ondervloer mechanisch voorbewerkt. Daarna brengen we een GW primer aan om voldoende hechting te creëren. Vervolgens gaan we de full epoxy coatingvloer maken. Onderstaande coatingvloer is van Quartzline en bedraagt 1,5 kg per m2.

Vraag nu een offerte aan

Bent u op zoek naar een industriële vloer die bestand is tegen weekmakers? En wilt u een vloer die zeer aantrekkelijk geprijsd is? Dan is een full epoxy coatingvloer wellicht iets voor u. Onze specialisten staan u graag te woord om alles over dit vloersysteem te vertellen. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Benieuwd naar het prijskaartje van onze vloeren? Vraag dan via onze website gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook