Belijnen en renoveren vloer Zwijndrecht

2022-01-05T10:11:56+00:00januari 5th, 2022|Tags: , , , |

Bij een vatenloods in Zwijndrecht hebben wij de vloer mogen renoveren en belijnen. Het gaat hierbij om een oppervlak van 250 m2. Er is gekozen voor ons ijzersterke, antislip PMMA vloersysteem. Dit vloersysteem is scheur-overbruggend, elastisch en kunnen wij bovendien in slechts één dag aanbrengen. Aansluitend hebben wij op de nieuwe vloer ook de belijning aangebracht.

PMMA vloer aanbrengen

Het aanbrengen van een PMMA vloer verloopt in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Bij onderstaande vloer is ook een epoxy schraplaag over de oude tegelvloer gesmeerd. Hierdoor zullen de tegelvoegen niet meer zichtbaar zijn. Daarna gaan wij het nieuwe PMMA vloersysteem plaatsen. Het PMMA wordt aansluitend nog afgelakt met een beschermende topcoating.

Industrievloer belijnen

Nadat de topcoating is opgedroogd zijn wij de belijning gaan aanbrengen. Het belijnen van de vloer is een belangrijke veiligheidsmaatregel in o.a. fabriekshallen en magazijnen. Door middel van het aanbrengen van looppaden creëer je op een eenvoudige manier een veilige werkomgeving.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een specialistisch bedrijf voor het renoveren en eventueel belijnen van uw industrievloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna twintig jaar ervaring bieden wij altijd een oplossing op maat. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook