Hygiënische antislipvloer voor sanitaire ruimte

2022-02-02T10:42:16+00:00februari 2nd, 2022|Tags: , , , |

In Kortenhoef hebben wij een nieuwe vloer aangebracht in een sanitaire ruimte. Onze PMMA vloeren zijn ontzettend hygiënisch en worden daardoor vaak toegepast in toiletgebouwen en doucheruimtes. Daarnaast kan PMMA naar wens antislip worden afgewerkt. Hierdoor is deze vloer dus ook veilig te gebruiken als ze nat wordt.

Antislip vloer aanbrengen in sanitaire ruimte

Onderstaande PMMA vloer wordt altijd in een aantal vaste stappen opgebouwd. Zo gaan wij allereerst de ondervloer mechanisch voorbewerken door deze te schuren. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan om voldoende hechting te creëren tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Als het PMMA over een tegelvloer wordt geplaatst, brengen wij ook een epoxy schraplaag aan. Deze laag zorgt ervoor dat de voegen van de tegels niet door de nieuwe vloer heen schijnen. Daarna gaan wij het PMMA zand, in de door u uitgekozen kleur, instrooien. Als laatste stap wordt het PMMA nog afgelakt met één of twee lagen beschermende topcoating.

De voordelen van PMMA

Een PMMA vloer wordt de laatste jaren steeds populairder. Dat is niet verwonderlijk, want PMMA draagt van nature een aantal zeer voordelige eigenschappen met zich mee:

  • De applicatietijd is razend snel. In slechts één dag kunnen wij tot wel 400 m2 vloer maken en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar;
  • PMMA is elastisch en scheur-overbruggend waardoor het over vrijwel iedere ondergrond kan worden aangebracht;
  • Onze PMMA vloeren zijn ontzettend hygiënisch en voldoen aan de wettelijke HACCP eisen;
  • Een PMMA vloer kan antislip worden afgewerkt. U bepaalt hierbij zelf hoe stroef u de vloer wilt hebben.

Maak nu een afspraak met één van onze specialisten

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor een sanitaire ruimte, kleedkamer of horecakeuken? Dan helpen wij u graag verder. Maak  vandaag nog een afspraak met één van onze specialisten voor een locatiebezoek. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via de website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook