Antislipvloer parkeergarage Hilversum

De vloer van een parkeergarage in Hilversum was nodig aan renovatie toe. Doordat een garagevloer te maken krijgt met zeer intensieve, zware belasting is het belangrijk om voor een geschikt vloersysteem te kiezen. De keuze is in dit geval gevallen op onze antislip coatingvloer.

Antislip coatingvloer parkeergarage aanbrengen

Het renoveren van onderstaande garagevloer van ruim 900 m2 bestaat uit een groot aantal stappen. Zo gaan wij allereerst de oude betonvloer schuren en stralen. Vervolgens brengen wij achtereenvolgend een primer en een epoxy schraplaag aan. De vloer wordt afgezand en het overtollige zand hebben wij verwijderd. Daarna gaan we de gehele vloer coaten met een antislip coating. Als laatste stap brengen wij de belijning opnieuw aan en plaatsen wij strippen bij de deuren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor in een parkeergarage? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze specialisten. Wij bieden verschillende vloertypes aan met ieder hun eigen voor- en nadelen. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om u te voorzien van uitgebreid advies op maat. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Daarnaast vraagt u via onze website ook gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook