Antislip traprenovatie Druten

2021-12-21T12:40:49+00:00april 24th, 2018|Tags: , , , |

Ook wel eens (bijna) van de trap gevallen? Voor een woning in Druten hebben wij de bestaande betonnen trap gerenoveerd en behandeld met antislip. Hierdoor wordt de kans op uitglijden aanzienlijk verlaagd, en ziet de trap er weer als nieuw uit.

Twee lagen epoxy coating

Een betonnen trap kan verraderlijk glad zijn. Om dit tegen te gaan, is de trap eerst geschuurd en bewerkt met een primer. De primer zorgt voor voldoende hechting tussen het betonoppervlak en de uiteindelijke coating. De trap is behandeld met een antislipproduct en daarna tweemaal gecoat met een epoxy coating voor een strak eindresultaat.

Trap behandelen met antislip

Het behandelen van een betonnen of natuurstenentrap met antislip is belangrijk voor uw veiligheid. Voordat de behandeling kan plaatsvinden moet het oppervlak eerst goed schoon zijn, zodat er geen vuil aan het antislipproduct gaat hechten. Er wordt een transparante laag aangebracht op de traptreden, die microscopisch kleine groeven in het betonoppervlak etst. Hierdoor wordt de trap stroef en dat vermindert de kans op uitglijden.

Traprenovatie

Is uw betonnen of natuurstenentrap ook gevaarlijk glad? Of is uw oude trap toe aan een grondige renovatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt ook bellen met 026-3217336 voor meer informatie over onze werkzaamheden.

Bekijk ook