Antislip manegevloer realiseren

2021-05-25T14:32:59+00:00mei 25th, 2021|Tags: , , , |

Wij hebben een mooie, nieuwe manegevloer gerealiseerd. In zowel het toilet als in de keuken is de keuze gevallen op ons ijzersterke PMMA-vloersysteem. Deze vloer is antislip, heeft een zeer korte applicatietijd en voldoet bovendien aan de wettelijke HACCP eisen.

Manegevloer aanbrengen

Het aanbrengen van onderstaande manegevloer verloopt in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen wij door de vloer te schuren en, indien nodig, ook te stralen. Daarna brengen wij een hechtprimer aan om voldoende hechting te creëren tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Vervolgens gaan we de PMMA-vloer plaatsen. PMMA wordt als laatste stap nog afgelakt met een beschermende topcoating.

De voordelen van een PMMA-vloer

PMMA-vloeren worden veel toegepast in de horeca, sanitaire ruimtes en bedrijven waar hygiëne zeer belangrijk is. Doordat PMMA naadloos is, kan stof en vuil zich nergens gaan ophopen. Daarnaast is PMMA ook bestand tegen chemicaliën, zuren en logen. Van nature heeft dit vloersysteem een hoog antislipgehalte, wat zorgt voor een veilige werkomgeving. Ook is PMMA een super sterk product en heeft het een zeer korte applicatietijd. In slechts één dag kunnen wij dit vloersysteem voor u realiseren en twee uur na applicatie is de vloer alweer beloopbaar.

Wij komen langs op locatie

U bent bij ons aan het juiste adres voor een nieuwe manegevloer, horecavloer of andere bedrijfsvloer. Graag komen wij langs op locatie om uw situatie te bekijken en u te voorzien van uitgebreid advies op maat. Een afspraak voor een locatiebezoek maakt u eenvoudig via telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook