Antislip garagevloer België realiseren

2020-07-29T07:12:51+00:00juli 29th, 2020|Tags: , , , |

Bij een garagebedrijf in België hebben wij een nieuw, sterk PMMA-vloersysteem gerealiseerd. Doordat PMMA vele malen sterker is dan beton, is dit vloertype bestand tegen intensieve, mechanische belasting door bijvoorbeeld zware voertuigen. Ook heeft PMMA van nature een hoog antislipgehalte. Naast deze antislip garagevloer wordt PMMA ook veel toegepast in de horeca, retail en voedingsindustrie.

Aanbrengen PMMA-vloersysteem

Het aanbrengen van een PMMA-vloersysteem verloopt in een aantal vaste stappen. Allereerst wordt de ondervloer mechanisch voorbewerkt. Dit gebeurt door middel van schuren en soms ook stralen.  Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Deze primer zorgt voor een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Daarna plaatsen wij de PMMA-vloer. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer nog afgelakt met een beschermende, verstevigende topcoating.

Voordelen van een antislip garagevloer

Ons PMMA-vloersysteem is niet alleen super sterk, maar beschikt over nog veel meer voordelige eigenschappen. Doordat PMMA van nature een hoog antislipgehalte heeft, creëert dit vloersysteem een veilige werkomgeving. Ook voldoen onze PMMA-vloeren aan de wettelijke HACCP-normen. Daarnaast kan PMMA over vrijwel alle vloertypes worden aangebracht. En…misschien wel het allerbelangrijkste: de applicatietijd bedraagt slechts één dag. Hierdoor komt uw productieproces zo kort mogelijk stil te liggen en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer alweer beloopbaar.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een antislip garagevloer? Of naar een vloer die voldoet aan de strenge HACCP-eisen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat iedere situatie anders is, komen wij graag langs op locatie om u van advies op maat te voorzien. Een afspraak hiervoor maakt u gemakkelijk telefonisch door te bellen naar: 026-3217336. Ook vraagt u via onze website eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aan. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in.

Bekijk ook