Antislip galerijrenovatie zorgcentrum Keijenborg

2020-10-28T08:52:56+00:00juni 3rd, 2020|Tags: , , , |

Een galerij krijgt het vaak zwaar te verduren door de wisselende weersomstandigheden en het vele loopverkeer. Daarnaast is het belangrijk dat een galerij met regen niet glad wordt. Tijdens een antislip galerijrenovatie bij een zorgcentrum in Keijenborg hebben wij een PMMA-vloer aangelegd. PMMA heeft van nature een hoog antislipgehalte. Hierdoor is de vernieuwde galerij bij alle weersomstandigheden weer veilig te betreden.

Antislip galerijrenovatie realiseren

Doordat een galerij veelvuldig belast wordt, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Bij onderstaande antislip galerijrenovatie zijn wij via een vast stappenplan te werk gegaan. Allereerst is de oude galerijvloer licht geschuurd. Daarna hebben wij een hechtprimer aangebracht. Vervolgens hebben wij het PMMA-vloersysteem geplaatst. Als laatste stap is de nieuwe galerijvloer ook nog afgelakt met een beschermende topcoating.

De voordelen van een galerijrenovatie

Het renoveren van een bestaande galerijvloer heeft een flink aantal voordelen:

  • Na renovatie kan uw galerij er weer jaren tegenaan. Zowel de vloer als de wanden en plafonds kunnen door ons worden hersteld of vernieuwd;
  • Een renovatie is bijna altijd goedkoper dan het opnieuw construeren van een galerij;
  • Na de renovatie verkeert uw galerijvloer vaak in een nog betere staat dan de oorspronkelijke vloer. Dit komt bijvoorbeeld door het aanbrengen van een extra antisliplaag. Ook door middel van schrobranden kunnen wij de veiligheid van de galerij vergroten;
  • Naast het renoveren van uw galerijvloer en wanden hebben wij ook jarenlange ervaring met het aanbrengen van kitvoegen ten behoeve van de waterdichtheid.

Vraag een offerte aan voor uw antislip galerijrenovatie

Is uw galerij toe aan een uitgebreide renovatie? Dan staan wij graag voor u klaar. Met ruim vijftien jaar ervaring bieden wij voor vrijwel elk probleem een oplossing. Via onze website vraagt u gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan. Voor vragen zijn onze specialisten ook telefonisch te bereiken. U kunt bellen op doordeweekse dagen tijdens kantooruren naar: 026-3217336.

Bekijk ook