Antislip epoxy vloer van ruim 700 m2 Roermond

2023-02-01T09:10:02+00:00februari 1st, 2023|Tags: , , , |

Bij een nieuwe Tesla garage in Roermond hebben wij een vloer van ruim 700 m2 mogen maken. Onze antislip epoxy vloeren zijn snel te realiseren, elastisch en scheur-overbruggend, en bestand tegen zeer zware mechanische belasting. Het is daardoor een veel gekozen garagevloer.

Mechanische voorbereiding

Om onderstaande epoxy vloer te realiseren, is een goede voorbereiding erg belangrijk. Allereerst wordt de gehele ondervloer mechanisch voorbewerkt. Dit doen wij door middel van schuren. Daarna brengen wij een primer aan. De primer creëert een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem.

Antislip epoxy vloer aanbrengen

Vervolgens smeren wij een schraplaag. Deze extra laag zorgt ervoor dat eventuele oneffenheden in de ondervloer niet zichtbaar zullen zijn in de nieuwe epoxy vloer. Hierna kunnen wij de garagevloer gaan coaten. Wij hebben één laag Flowcoat aangebracht. Een coatingvloer is prijstechnisch een erg aantrekkelijke vloer voor grote oppervlakken. De kleur van onderstaande vloer is Ral 7035.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een geschikte garagevloer? Wellicht zijn onze antislip epoxy vloeren iets voor u. Onze specialisten staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van uitgebreid advies op maat. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen op telefoonnummer: 026-3217336. Benieuwd naar de prijzen van onze vloeren? Via onze website vraagt u eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook