Antislip coatingvloer patisserie Diemen

2022-10-04T14:00:35+00:00oktober 4th, 2022|Tags: , , , |

Bij een patisserie in Diemen hebben wij een antislip coatingvloer gerealiseerd. Een coatingvloer is een dunne laag die over een bestaande vloer wordt aangebracht. De vloer is antislip en vloeistofdicht af te werken. Dit maakt een coatingvloer een zeer geschikte horecavloer, industrievloer en HACCP vloer.

Antislip coatingvloer aanbrengen

Het maken van onderstaande antislip coatingvloer verloopt in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen wij door middel van schuren en, indien nodig, ook stralen. Daarna brengen wij een GW primer aan. Vervolgens wordt de vloer gecoat met twee lagen watergedragen epoxy coating. Er is gekozen voor de kleur Ral 7040. Als laatste stap wordt er nog een antislipkorrel toegevoegd.

Afwerking coatingvloer

Een vloercoating kan op allerlei manieren afgewerkt worden. Dit zorgt ervoor dat de vloer altijd is aan te passen aan uw specifieke wensen en smaak. Onze coatingvloeren zijn in vrijwel alle Ral, NCS en Sikkens kleuren leverbaar. Bovendien is de vloer mat, zijdeglans of hoogglans af te werken. Ook is het mogelijk een antislipkorrel toe te voegen, of de vloer in te strooien met decoratieve vlokken.

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een geschikte horecavloer, industrievloer of HACCP vloer? Wij helpen u graag verder. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om alles over onze verschillende vloersystemen te vertellen. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Duiven. Hier kunt u onze vloeren bekijken en krijgt u uitgebreid advies op maat. Onze showroom is alleen op afspraak te bezoeken. Een afspraak maakt u eenvoudig telefonisch of via het contactformulier op onze website. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook