Antislip coating

Antislip coating

Een antislip coating is een coating die op veel ondergronden kan worden toegepast. Een antislip coating gebruik je om een veilige antislip vloer te creëren. Een vloer zonder antislip kan zorgen voor gevaarlijke omstandigheden, zoals uitglijden, struikelen of vallen.

Bij het aanbrengen van de antislip coating wordt alles wat glad en/of glibberig was weer ruw en stroef. De antisliblaag is vooral geschikt voor ruimtes waar veel met vloeistoffen wordt gewerkt of oppervlaktes in de open lucht.

De antislip coating is egaal, naadloos en vloeistofdicht, maar ook voldoende stroef om te belopen en berijden als deze nat is.

Antislip coatings kunnen worden toegepast bij de volgende doeleinden:

  • Zwembaden en badkamers
  • Galerijen en balkons
  • Entrees (zowel binnen en buiten)
  • Garages en parkeergarages
  • Trappenhuizen
  • Werkplaatsen en productievloeren
  • Dierenverblijven
  • Keukens en badkamers
  • Sportgelegenheden

Een antislip coating is bestand tegen slijtage die kan ontstaan doordat de vloeren veel belopen of bereden worden. Naast dat de vloer krasvast, belastbaar en berijdbaar is, zijn de vloeren ook erg onderhoudsvriendelijk, stofvrij en makkelijk te reinigen. De werking van de antislip coating zal in de loop van de tijd minder worden, in de loop van de tijd kan de antislip coating dan opnieuw worden aangebracht. De precieze houdbaarheid is afhankelijk van de soort antislip vloer dat u kiest. De antislip coating is verkrijgbaar in zowel een kleurloze variant maar ook in verschillende kleuren.

Naast het aanbrengen van een antislip coating kunnen wij voor u ook een stroefheidsmeting uitvoeren. Na de hand van de meting weet u of de vloer voldoet aan de gewenste normen.

Neem eens een kijkje bij projecten waar wij al een antislip coating hebben aangebracht: Eindhoven antislip vloer, badkamer Nunspeetdouchecabines Ermelogietvloer Brabant Alucast in Oss en een Antislip coating aanbrengen in Doesburg dit zijn enkele voorbeelden zo zijn er nog veel meer.

Heeft u advies nodig op het gebied van antislip coatings? Vraag ook naar de mogelijkheden van schuren, etsen of stralen van de vloer om deze op te ruwen. Voor meer informatie over typen antislip coatings en het onderhoud neem gerust contact op voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.