Antislip badkamervloer Westervoort

2022-03-30T09:56:24+00:00maart 30th, 2022|Tags: , , |

Een badkamervloer bestaat vaak uit een tegelvloer die gevaarlijk glad kan worden zodra deze nat wordt. In een woning in Westervoort hebben wij een badkamervloer gerenoveerd met ons PMMA vloersysteem. PMMA heeft van nature een hoog antislipgehalte en is dus veilig te gebruiken in combinatie met water en vocht.

Badkamervloer renoveren

Het aanbrengen van een PMMA vloersysteem verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbewerken. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Als de ondervloer uit een tegelvloer bestaat, voegen wij ook een epoxy schraplaag toe. Deze laag zorgt ervoor dat de voegen van de tegelvloer niet meer zichtbaar zijn. Daarna kunnen wij de PMMA vloer gaan gieten en instrooien met zand. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer nog afgelakt met een beschermende topcoating.

De voordelen van PMMA

PMMA is een steeds populairder wordend vloertype dat vaak wordt toegepast in doucheruimtes, horecagelegenheden en bedrijfshallen en magazijnen. Dit komt doordat PMMA van nature een aantal zeer voordelige eigenschappen met zich meedraagt:

  • PMMA is ontzettend hygiënisch en voldoet aan de wettelijke HACCP eisen;
  • Van nature heeft PMMA een hoog antislipgehalte. U kunt zelf bepalen hoe stroef u de vloer afgewerkt wilt hebben;
  • De applicatiesnelheid bedraagt slechts één dag. Twee uur na applicatie is de nieuwe vloer alweer beloopbaar;
  • PMMA is scheur-overbruggend, elastisch, ijzersterk en bestand tegen zeer hoge én zeer lage temperaturen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een geschikte badkamervloer, zoals een PMMA vloer of gietvloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook! Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook