Nieuwe afvoerputten en kleedkamervloer fitnesscentrum Dinxperlo

2021-01-27T08:48:03+00:00januari 27th, 2021|Tags: , , , , |

Tijdens een renovatie bij een fitnesscentrum in Dinxperlo hebben wij een nieuwe vloer aangebracht in de kleedkamers en douches. Ook de afvoerputten in de doucheruimten zijn allemaal vernieuwd. Door te kiezen voor ons PMMA-vloersysteem hebben wij deze klus in één dag kunnen klaren.

Klaar in één dag

De applicatietijd van onze PMMA-vloer bedraagt maar één dag. Hierdoor ondervindt u slechts een korte tijd hinder van onze werkzaamheden en komt uw productieproces niet lang stil te liggen. Daarnaast is PMMA een prima keuze voor uw sanitaire ruimte, omdat PMMA van nature een hoog antislipgehalte heeft en ook nog eens voldoet aan de wettelijke HACCP-eisen. Dit creëert een veilige en hygiënische omgeving.

Nieuwe afvoerputten realiseren

Het aanbrengen van ons PMMA-vloersysteem verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo wordt allereerst de ondervloer geschuurd en, indien nodig, ook gestraald. Daarna brengen we een hechtprimer aan om voldoende hechting te creëren. Vervolgens gaan we het PMMA-vloersysteem instrooien. De kleur van onderstaande vloer is mixkleur 840. De nieuwe PMMA-vloer wordt aansluitend nog afgewerkt met een beschermende topcoating. Bij deze vloerrenovatie in Dinxperlo hebben wij ook de afvoerputten vernieuwd. Zo kan de vloer in dit sportcomplex weer jarenlang mee.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw sanitaire ruimte of sportcomplex? Dan biedt ons PMMA-vloersysteem wellicht de juiste oplossing. Wij komen graag bij u langs op locatie om uw unieke situatie te beoordelen en u te voorzien van advies op maat. Een afspraak voor een locatiebezoek maakt u eenvoudig telefonisch. Onze specialisten zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Op onze website vraagt u daarnaast ook gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook