Materiaal en leveranciers

Best Building Service staat voor kwaliteit. Daarom werken wij nauw samen met de beste leveranciers voor onze producten en machines. Best Building Service werkt samen met o.a. de volgende productleveranciers:

logo

Möller-Chemie

Gedurende de laatste 25 jaar heeft Möller-Chemie zich met succes toegelegd op het ontwikkelen van een range van speciaal producten voor natuursteen en keramiek.

hq_logo_r$2f08fa klein

Husqvarna

Husqvarna Construction Products, onderdeel van Husqvarna AB, is wereldwijd toonaangevend op het gebied van apparatuur en diamantgereedschappen voor de bouw- en steenindustrie. Het productassortiment voor de bouw omvat doorslijpmachines, vloerzagen, tegel- en tafelzagen, wand- en kabelzagen, machines voor kernboren en diamantgereedschappen voor deze en andere toepassingen. Ons assortiment steenproducten bestaat uit diverse diamantgereedschappen voor steengroeven en de steenverwerkende industrie.

pioneer klein

Pioneer Eclipse

Pioneer Eclipse is een toonaangevende wereldwijde leverancier van schoonmaakmachines en betonschuur apparatuur. Tevens leveren Pioneer Eclipse schoonmaakmiddelen en betonvloer verharders.

KGS klein

KGS Group

KGS Diamond is onderdeel van de KGS Group. KGS Diamond is gespecialiseerd in diamantgereedschap, waaronder diamant pads om mee te polijsten, diamantsegmenten voor schuurmachines en schrobpads met een diamant toplaag voor het onderhoud van natuursteen vloeren.

Unipro-logo klein

Unipro

Unipro bv is sinds de oprichting in 1960 uitgegroeid tot de leverancier van hulpmaterialen en diensten voor het afwerken van bestaande en nieuwe vloeren. Onze expertise bestrijkt een breed scala van producten, diensten en markten. Dit uit zich in even flexibele als duurzame oplossingen. Vertrekpunt voor alles wat we doen zijn de wensen van onze relaties. Bij Unipro staan we voor kwaliteit.

De zorg en aandacht die wij tijdens een project aan de dag leggen vormen kortom de basis van ons succes. Onze opdrachtgevers staan erop. Letterlijk en figuurlijk.

remmers_logo150

Remmers Bouwchemie

Maakt onderdeel uit van Remmers Baustofftechnik GmbH en is één van de belangrijkste en grootste producenten en leveranciers op het gebied van bouw- en houtbeschermingsproducten.