Best Building Service

Best Building Service is een dienstverlenend bedrijf dat de beste oplossingen biedt voor specialistische vloerbehandelingen. Met 15 jaar ervaring en de beste apparatuur zijn wij u graag vakkundig van dienst. Wij zijn specialist in reinigen en schuren van diverse vloeren zoals natuursteen, terrazzo en supermarktvloeren. Ook bij antislipsystemen en betonschuren kunnen wij u van dienst zijn.

Bij Best Building Service B.V. kunt u rekenen op een vakkundige analyse. Door onze ruim 15 jarige ervaring zullen wij u de meest geschikte behandelmethode voor alle soorten harde vloeren adviseren, tegen een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Een en ander kan vergezeld gaan van een duidelijke offerte met specificaties.

VCA gecertificeerd

Om u goed van dienst te zijn kunnen wij ons schikken naar uw planning. Bij ons geldt immers geen ‘negen tot vijf’ mentaliteit. Zo zijn wij ook ‘s avonds en in het weekend inzetbaar. Best Building Service BV voert alle werkzaamheden in eigen beheer uit, zodat er gewerkt kan worden tegen concurrerende tarieven. Bovendien draagt het gebruik van ons eigen materieel bij tot snelle inzetbaarheid, hetgeen ook kostenbesparend is. Best Building Service heeft personeel in dienst die allen V.C.A. gecertificeerd zijn.

Best building service best vloerrenovatie

Best Vloerrenovatie

Via www.bestvloerrenovatie.nl lossen wij van alle soorten vloerproblemen op zoals die kunnen voorkomen bij natuursteen, beton, of andere soorten harde en zachte vloeren. Ook maken wij vanuit Best Vloerrenovatie vloeren zoals gietvloeren, microcement vloeren, coatingvloeren en cementgebonden gietvloeren. Met onze showroom in Duiven en binnenkort ook in Amsterdam kan elk bedrijf op afspraak bekijken wat de mogelijkheden zijn. Ook gaan wij regelmatig naar locatie toe om de mogelijkheden te bespreken.

C.A.S. Calamiteiten

C.A.S. Calamiteiten en Servicediensten staat 24 uur per dag voor u klaar om de gevolgen van brand-, roet-, rook- en waterschade direct te verhelpen. Met onze landelijke dekking zijn wij in staat snel ter plaatse te zijn en zo de mogelijke gevolgschade direct te beperken.

We bieden één loket voor uw zorgen:

BBS Reinigen

Vanuit www.bbsreinigen.nl bieden wij de beste oplossingen op het gebied van specialistische schoonmaak & reiniging van alle soorten oppervlakten. Denk hierbij aan opleveringsschoonmaak, schoonmaken van parkeergarages, gevelreiniging, industriële reiniging, vloerreiniging en terras- en straatreiniging. Door de juiste combinatie van kennis, schoonmaak-ervaring, en reinigingsapparatuur, zijn wij altijd in staat u de beste oplossingen te bieden.