Woonbeton

Woonbeton is bijzonder geschikt voor een toepassing als designvloer met een elegante warme natuurlijke uitstraling. Woonbeton wordt ook wel microcement of leefbeton genoemd. Het wordt niet gegoten, maar word met de hand aangebracht. Daardoor is niet één vloer hetzelfde en heeft u een unieke vloer. Microcement wordt gevormd door twee basiscomponenten: een cement gebonden mortel en een vloeistof. Uit de combinatie van deze twee elementen ontstaat een pasta die gemakkelijk toe te passen is voor gebruik op vloeren en wanden.

 

Industrieel, speels en warmwoonbeton

Woonbeton heeft een elegant en natuurlijk karakter. Het heeft een gemêleerd effect. Dit effect hoort bij microcement en geeft een natuurlijke uitstraling. Hoe lichter het gekozen pigment voor de vloer zal zijn, hoe minder dit gemêleerde effect aanwezig zal zijn. Wij zijn ons ervan bewust dat elke klant zoekt naar zijn of haar esthetiek. Daarom bieden wij ook microcement vloeren aan die een minder gemêleerd uiterlijk hebben.

 

Wij maken ook microcement meubelen

Wij maken ook microcement meubelen

Toepassing van woonbeton

Woonbeton is heel geschikt bij nieuwbouw en renovatie, ook in combinatie met vloerverwarming. Het kan op vrijwel elke egale ondergrond worden aangebracht. Zelfs over een bestaande tegelvloer. Microcement is bovendien waterdicht en daardoor ook geschikt voor badkamers, keukens, zwembaden.

 

Afwerking

Met leefbeton zijn tal van afwerkingen mogelijk. Afhankelijk van het microcement is een afwerking met meer of minder structuur mogelijk. Voor de vloeren adviseren wij een vlakke afwerking (polijsten). In de wanden kunt u ook voor een rustiek effect kiezen door niet te polijsten. Het microcement zal een waterkerende werking hebben dankzij een acryl hars en polyurethaan laag. U kunt kiezen tussen een mat, satijn of hoogglans finish.

Hoe kunnen wij u helpen?


Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u graag.

Contact

Heeft u interesse in een nieuwe vloer, of wilt u een bestaande vloer renoveren of reinigen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

 

Enkele Woonbeton Kleuren

Enkele Woonbeton Kleuren Best Building Service B.V. Best Vloerrenovatie