PU Gietvloer Rotterdam

PU gietvloer in woonhuis Rotterdam

Bij een woning in Rotterdam hebben we 120 m2 PU gietvloer aangebracht.
Er is hier gekozen voor een mooie lichtgekleurde vloer wat een frisse uitstraling geeft.
Bijgaand een aantal foto’s van het eindresultaat.

PU Gietvloer Rotterdam   PU Gietvloer Rotterdam
PU Gietvloer Rotterdam  PU Gietvloer Rotterdam

Een PU gietvloer is heel makkelijk te onderhouden doordat deze naadloos zijn. Een gietvloer kan in elke kleur en kleurcombinatie worden samengesteld.
Bij dit soort zijn verschillende laagdiktes mogelijk, gemiddeld heeft een gietvloer een laagdikte van 2-4 mm.

PU gietvloer laten aanbrengen?

Heeft u zelf ook interesse in een nieuwe gietvloer? Of een andere soort strakke vloer?
Dan kunt u hiervoor meer informatie vinden op onze website. Ook staan onze specialisten u graag telefonisch te woord,
zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar via tel. 026-3217336.

PU gietvloer: een naadloze vloer

Bij een woonhuis in Vinkeveen hebben wij 60m2 PU gietvloer aangebracht.
Het resultaat is een mooie en naadloze vloer.

PU gietvloer Vinkeveen   PU gietvloer Vinkeveen

PU Gietvloer

Een gietvloer van polyurethaan (PU). PU is het hoofdbestanddeel waarvan een gietvloer gemaakt wordt en bestaat uit kunststof polymeer. De vloer is speciaal ontwikkeld voor de esthetische markt. Het is een naadloos vloersysteem dat elastisch is, scheur overbruggend is en warm aanvoelt. De vloer is kleurvast en wordt vaak gebruikt voor vloeren waarbij een speciaal design wordt toegepast zoals betonlook. De polyurethaan vloer is dan ook uitstekend geschikt voor woningen, kantoren, musea en showrooms.

Zelf ook interesse in een nieuwe gietvloer? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers via tel. 026-3217336 of kijk hier voor meer informatie.

Aanrijbeveiliging magazijn Wolvega

Bij FrieslandCampina in Wolvega hebben we een stootrand / aanrijbeveiliging versteviging aangebracht. Deze hebben we afgewerkt met flakes.

Aanrijbeveiliging

In het magazijn bij FrieslandCampina hebben wij 234 m1 aanrijbeveiliging afgewerkt met een transparante epoxy. We hebben dit aangebracht voor de stevigheid zodat de stootranden niet kapot worden gereden. Daarna hebben we de plinten ingestrooid voor een mooie uitstraling. Op onderstaande foto’s zijn de afgewerkte stootranden te zien.

Aanrijbeveiliging FrieslandCampina  Aanrijbeveiliging FrieslandCampina   Aanrijbeveiliging FrieslandCampina

Zelf ook op zoek naar een oplossing voor uw magazijn? Wij bieden hiervoor verschillende mogelijkheden aan. Hierbij kunt u ook denken aan speciale vloeren voor bedrijfsmatig gebruik. Meer informatie is te vinden op onze website. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar via: tel 026-3217336. Onze specialisten kunnen dan samen met u alle mogelijkheden bespreken.

 

 

 

 

Microcement vloer Almelo

Antislip gietvloer en microcement vloer

Bij een villa in Almelo hebben wij een antislip gietvloer en microcement vloer aangebracht.

Antislip gietvloer

Voor de badkamer is gekozen voor een antislip gietvloer. We hebben hier eerst een dekvloer aangebracht, en daaroverheen de gietvloer. In de woonkamer en slaapkamer hebben we een microcement vloer aangebracht in de zelfde kleurtint als de vloer in de badkamer.

Microcement vloer Almelo  Antislip gietvloer badkamer AlmeloMicrocement vloer Almelo

Wilt u uitgebreide informatie ontvangen over de mogelijkheden van antislip gietvloeren of wilt direct een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw nieuwe vloer? Neem dan gerust contact met ons op via tel. 026-3217336. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Duiven. We nemen graag de tijd om u goed voor te lichten, daarom is de showroom alleen op afspraak te bezoeken.

Rolcoating Biro Amsterdam

Rolcoating en gietvloer bij Biro Amsterdam

We hebben eerder al een vloer aangebracht bij een vestiging van – het hippe 45 km/u elektrische automerk – Biro Nederland.  Deze keer hebben we zo’n 160 m2 rolcoating en een gietvloer aangebracht bij het hoofdkantoor van Biro in Amsterdam.

Rolcoating

Deze vloercoating is te gebruiken bij bijvoorbeeld stuivende betonvloeren. Of om een vloer vloeistofdicht te maken, zodat vet en vuil niet in het beton dringt en de vloer heel eenvoudig schoon te houden is. Rolcoating kan worden aangebracht op beton-, anhydriet- en cementvloeren. Maar ook een bestaande kunststofvloer kan weer een nieuwe uitstraling krijgen doormiddel van een frisse coating.

Rolcoating Biro Amsterdam  Rolcoating Biro Amsterdam  Rolcoating Biro Amsterdam

Bij Biro hebben we eerst een oude tegelvloer geschrapt en geëgaliseerd met krimpvrije egalisatie. Daaroverheen is een damp-open coating aangebracht. Hiervoor is gekozen omdat souterrains doorgaans meer last hebben van optrekkend vocht.
Voorin de ruimte ligt een strakke PU gietvloer in grijstint 7047. Bijpassend bij de luxere uitvoering van de Biro is er op het andere gedeelte gekozen voor een bruine zachte duinzand kleur.

Gietvloer Biro Amsterdam   Gietvloer Biro Amsterdam

Interesse?

Zelf ook interesse in een nieuwe coating- of gietvloer? Bel voor meer informatie met een van onze medewerkers via tel. 026-3217336 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Aanbrengen microcement Rhenen

Microcement vloeren: leefbeton

Onze microcement vloeren geven uw woning een elegante en natuurlijke uitstraling.
Wij hebben weer veel vloeren aangebracht bij verschillende woonhuizen. Bekijk hieronder de resultaten!

Microcement Leefbeton Woonbeton Maarssen  Microcement Leefbeton Woonbeton Maarssen
De nieuwe vloer bij een woonhuis in Maarssen en hieronder in Apeldoorn.

Microcement woonbeton leefbeton Apeldoorn  Microcement woonbeton leefbeton Apeldoorn

Aanbrengen microcement Rhenen

Aanbrengen van de microcement vloer in Rhenen.

Microcement vloeren

Microcement isgeschikt voor een toepassing als designvloer en wordt ook wel microcement of leefbeton genoemd. Het wordt niet gegoten, maar met de hand aangebracht in 2 en soms 3 lagen. Daardoor is niet één vloer hetzelfde en is elke vloer uniek.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze microcement vloeren dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze medewerkers. Kijk voor meer informatie op onze website of stuur een mail naar info@bbsservice.nl.

Betonvloer polijsten Jumbo Den Bosch

Betonvloer polijsten Jumbo Den Bosch

Bij een nieuwe vestiging van Jumbo City in Den Bosch hebben wij de betonvloer gepolijst en de opleveringsschoonmaak verzorgd. Betonvloer polijsten geeft een mooie glans. Jumbo City Den Bosch is een kleine winkel in de binnenstad van Den Bosch. Eerder opende Jumbo ook al Jumbo City winkels in Eindhoven en Groningen.

Betonvloer polijsten

Bij de vestiging in Den Bosch hebben wij de betonvloer gepolijst en behandeld om tot een mooi en glanzend resultaat te komen. Voordat de vestiging geopend kon worden hebben wij de opleveringsschoonmaak uitgevoerd.

Betonvloer polijsten Jumbo Den Bosch   Betonvloer polijsten Jumbo Den Bosch   Betonvloer polijsten Jumbo Den Bosch

Beton heeft van zich zichzelf een hoge hardheidsgraad. Hierdoor kunnen betonnen oppervlakken tot een hoogglans worden geprepareerd. Voor het verkrijgen van het glanseffect hoeft de betonvloer alleen te worden gepolijst. Daarbij is het dus niet nodig om gebruik te maken van lakken of sealers.

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over onze schoonmaak specialiteiten of het betonvloer polijsten? Neem dan contact op met een van onze specialisten via tel. 026- 3217336 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Betonvloer gepolijst Den Bosch

Betonvloer polijsten in Den Bosch

In Den Bosch hebben we zo’n 300 m2 betonvloer gepolijst en geïmpregneerd. Betonvloer polijsten is een van de manieren om beton te behandelen.

Betonvloer gepolijst Den Bosch   Betonvloer polijsten Den Bosch
Betonvloer gepolijst Den Bosch   Betonvloer gepolijst Den Bosch

Betonvloer polijsten

Beton kan op meerdere manieren behandeld worden. Eén van deze manieren is het polijsten ervan.
Een gepolijste betonvloer heeft glanzend oppervlak. Deze glans ontstaat omdat het oppervlak tijdens het polijsten verdicht wordt. Gepolijste betonvloeren zijn naadloos en hebben dus geen voegen die vervuild kunnen raken of voegen die kunnen slijten. De gladde afwerking komt ook de hygiëne ten goede.

Eigentijdse uitstraling

Een gepolijste betonvloer heeft een eigentijdse en toch zeer tijdloze uitstraling die door zijn diversiteit in een groot aantal ruimtes zeker niet zou misstaan. Daarnaast is het voor grote oppervlakten qua prijs een voordelige optie.

Uw huis of bedrijfspand ook voorzien van een gepolijste betonvloer? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of bel voor meer informatie met een van onze specialisten via tel. 026-3217336.

Microcement vloer keukenzaak Assen

Microcement vloer keukenzaak Assen

Bij een keukenzaak in Assen hebben wij de microcement vloer (woonbeton) aangebracht.
Ook hebben we daar op de wanden lijmresten verwijderd en het materiaal geleverd voor de achterwand bij de keuken.

Microcement vloer keukenzaak Assen  Microcement vloer keukenzaak AssenMicrocement vloer keukenzaak Assen  Microcement vloer keukenzaak Assen

Afwerking microcement vloer

Voor de vloeren adviseren wij een vlakke afwerking (polijsten). Op de wanden kunt u ook voor een rustiek effect kiezen door niet te polijsten. Het microcement zal een waterwerende werking hebben dankzij een sealer en polyurethaan laag. Als afwerklaag voor het microcement worden twee lagen PU aangebracht in een matte, satijn of hoogglans finish.

Voor meer informatie over onze microcement vloeren kunt u contact met ons opnemen via tel. 026-3217336.
Daarnaast is het ook mogelijk om informatie op te vragen via ons contactformulier.

Gietvloer badkamer Rijswijk

Nieuwe gietvloer op de badkamer

Wij hebben weer een badkamer mogen voorzien van een mooie gietvloer.
Deze keer hebben we de vloer aangebracht bij een woonhuis in Rijswijk.

Lichtgrijze gietvloer

Voor deze vloer is er gekozen voor een lichtgrijze tint. Bij het aanbrengen van de vloer is er rekening gehouden
met de aparte doucheruimte met douchegoot, zoals hieronder op de foto’s is te zien.

Gietvloer badkamer Rijswijk Gietvloer badkamer Rijswijk

Gietvloer badkamer Rijswijk Gietvloer badkamer Rijswijk

Met een gietvloer kunt u genieten van een strakke, vloeistofdichte en naadloze vloer.
De vloer kan in elke kleur en kleurcombinatie worden samengesteld.

Meer informatie

Wilt u uitgebreide informatie ontvangen over deze, of andere soorten vloeren? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier
of bel ons op tel. 026-3217336. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Duiven.
We nemen graag de tijd om u goed voor te lichten, daarom is de showroom alleen op afspraak te bezoeken.